BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeni Cuma Parkı’nda zemin çalışmaları devam ediyor

İzmit Belediyesi, Yeni Cuma Parkı Çevre Düzenlemesi ve Kafe Yenileme Yapım İşi projesinde zemin çalışmalarına devam ediyor 

17 Eylul 2022 11:13
Yeni Cuma Parkı’nda zemin çalışmaları devam ediyor

Kentin estetik değerini arttıracak, Yeni Cuma Parkı’nda tarihi dokuyu ortaya çıkaracak yenileme çalışmaları son sürat devam ediyor. İzmitlilerin en çok tercih ettiği sosyal alanlardan Yeni Cuma Parkı’nda altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte başlayan sert zemin çalışmaları da devam ediyor. 

TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR

Titizlikle yürütülen çalışmalar kapsamında beton serimi hızla devam ediyor. Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmalar neticesinde Yeni Cuma Parkı, daha yeşil bir görünümle İzmit’e yakışır ve değer katan bir sosyal alana dönüşecek. 

YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Devam eden çalışmaları İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ile Koordinatör Birol Sağlam da yakından takip ediyor. Ayrıca İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik personelleri de çalışmaların projeye uygun ilerlemesi adına sahadan bir an olsun ayrılmıyor

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.