BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hayal Atölyesi Oyun Parkı açılıyor 

Hayal Atölyesi Oyun Parkı, 17 Eylül Cumartesi günü Yeşilova Mahallesi Atmosfer Sokak No:5 İzmit adresinde hizmete açılıyor 

16 Eylul 2022 19:06
Hayal Atölyesi Oyun Parkı açılıyor 

Çeşitli hediyeler, sürpriz oyun palyaço ve kukla gösterisinin yer alacağı açılışa tüm Kocaeli halkını davet eden Hayal Atölyesi Oyun Parkı işletme sahibi Elif Balta, “Uzun yıllar devlet ve özel okullarda anaokulu öğretmeni olarak görev yaptım. Burada hayallerimle birlikte İzmit'te bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Açılışımıza tüm halkımızı bekliyorum" dedi.



KALİTELİ ZAMAN 

Hayal Atölyesi Oyun Parkı hakkında bilgi veren Balta,"Hayal Atölyesi Oyun Parkı 1-10 yaş aralığındaki çocuklara yönelik olup, onların zihinsel, bedensel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamanın yanında ebeveynleri ile birlikte kaliteli zaman geçirmelerini hedefliyoruz. Her çocuk eğlenmek ister ve bu istek her çocuğun hakkıdır. Günümüzde bilgisayar teknolojisinin gelişmesi ve tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs ile birlikte çocuklarımız laptop, tablet ve cep telefonları üzerinden herhangi bir fiziksel aktivite yapmadan oyunlar oynuyor. Bu tarz oyunların çocukların bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimlerini ciddi anlamda kısıtladığını bilimsel olarak kanıtlanmış durumda. Hayal Atölyesi Oyun Parkı olarak en büyük hedefimiz çocuklarımıza teknolojik aletler dışında eğlenmenin mümkün olduğunu göstermek" ifadelerini kullandı.

ATÖLYE DE YOK YOK 

Meslek evleri, kum havuzu, soft olay oyun alanları, bağımsız atölye çalışmaları, ebeveynli atölye çalışmaları, 18-36 ay anne bebek grupları, 3-6 yaş etkinlik grupları, doğum günü kutlamaları, baby shower, çocuk emanet sistemleri yer alıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.