BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’nin şanslı çocukları yaz boyunca eğlendi    

Başiskele’de kentin şanslı çocuklarına büyük değer veren Başiskele Belediyesi, yaz tatili boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocukları eğlendirdi.  

12 Eylul 2022 14:59
Başiskele’nin şanslı çocukları yaz boyunca eğlendi    

Kentin her bir mahallesinde yaz tatili boyunca “Mahallemde Şenlik Var” etkinliği düzenleyen Başiskele Belediyesi, eğlenceyi çocukların ayağına götürerek mahalleleri şenlendirdi.

İLÇENİN HER MAHALLESİ CIVIL CIVIL OLDU

İlçedeki miniklerin ruhsal ve fiziksel gelişimini destekleyen faaliyetlerine devam eden Başiskele Belediyesi, bu yaz tatilinde de çocukları yalnız bırakmayarak doyasıya eğlenmelerine vesile oldu. “Mahallemde Şenlik Var” gezici tiyatro ekibi; tiyatro gösterileri, kukla gösterileri, eğlenceli oyunlar, yarışmalar ve çeşitli maskotlarla mahalleleri hem renklendirdi hem de mahalleler çocuk sesleriyle cıvıl cıvıl oldu. 

YENİ EĞİTİM YILINA MORALLİ GİRDİLER

Tiyatro ekibi abi ve ablalarının eğlenceli gösterileri ve çocuk şarkılarıyla eğlenceli vakit geçiren çocuklar, velileri ve akranlarıyla birlikte bolca eğlendiler. Etkinlik alanında ücretsiz dağıtılan patlamış mısır ve pamuk şekerlerini de afiyetle yiyen çocuklar, yaz tatilini verimli ve keyifli geçirerek 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı’na moral ve motivasyonla başladılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.