BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Halil Dokuzların mutlu günü

İlimizin tanınan ve sevilen iş insanı Dokuzlar gıda sahibi ve aynı zamanda Ak Parti Kocaeli il yönetim kurul üyesi Halil Dokuzlar’ın ikizleri Ahmet Yuşa ve Mehmet Musa düzenlenen sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımını attılar.  

11 Eylul 2022 07:23
Halil Dokuzların mutlu günü

Kartepe Köseköy Liza düğün salonunda gerçekleşen görkemli sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımını atan ikizler hediye yağmuruna tutuldu. Sünnet töreni Kocaeli protokolün buluştururken, Halil Dokuzlar eşi Asiye hanım konuklarıyla tek tek ilgilendiler.

Düğün törenine AKP Kocaeli İl teşkilatı tam kadro katılırken, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakında çifti mutlu gününde yalnız bırakmadı. Başta Kartepe Belediye başkanı Mustafa Kocaman olmak üzere birçok belediye başkanında katıldığı sünnet töreninde salon dolup taşarken, Halil Dokuzlar ve eşi Asiye Hanım kendilerini bu özel günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Sünnet töreninde davetliler muhacir oyunlarıyla coşarken keyifli dakikalar yaşadı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fehmi 2022-09-11 21:00:30

Yanlış hbr