BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derinceli şehidimiz Arlı dualarla anıldı

Derinceli şehidimiz Jandarma Er Emre Kaan Arlı’nın baba evinde gerçekleşen Mevlid-i Şerif okumasıyla şehitlerimiz bir kez daha rahmet ve minnetle anıldı 

30 Ağustos 2022 17:16
Derinceli şehidimiz Arlı dualarla anıldı

Siirt’in Pervari ilçesinde 2015 yılında hain terör örgütü saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Er Emre Kaan Arlı’nın seneyi devriyesi dolayısıyla baba ocağında Mevlid-i Şerif okuması yapıldı. Yenikent Mahallesi’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif’e önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP İlçe Başkanı Salim Sayar, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askeri erkan, emniyet teşkilatı, şehit aileleri, muharip gaziler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Okuma öncesinde İl Müftüsü Sinan Cihan ve şehidimizin babası Şaban Arlı birer konuşma yaptı. İlçe Müftüsü Mecit Amil ve müftülük görevlilerince okunan Mevlid-i Şerif’in ardından şehidimiz Emre Kaan Arlı ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.