BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele Yaz Okulları'ndan muhteşem kapanış

Başiskele Belediyesi tarafından geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere yönelik düzenlenen 2022 Başiskele Yaz Okulları  muhteşem bir şölenle kapandı. 

29 Ağustos 2022 13:32
Başiskele Yaz Okulları'ndan muhteşem kapanış

Eğitimden sanata, spordan bilime, sosyal ve kültürel aktivitelerden çeşitli eğlenceli etkinliklere kadar ilçedeki tüm çocuklara ve gençlere ödüllü Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile büyük destek ve katma değer sağlayan Başiskele Belediyesi, Başiskele Yaz Okulları Kapanış Programı’nı yoğun katılımla Başiskele Sahili'nde gerçekleştirdi. 

BAŞİSKELE SAHİLE AKTI

Cumartesi günü gerçekleştirilen programa Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü başta olmak üzere belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, yüzlerce çocuk ve genç aileleriyle birlikte katılım gösterdi. 

TAM GENC-İ ÂLÂ'YA GÖRE 

Tam bir şölen ve festival havasında gerçekleşen programda çocuklar ve gençler etkinlik alanında gönüllerince eğlendiler. Çocuklar alanda kurulan şişme çocuk oyun parklarında oyunlar oynadılar. Başiskele Çocuk Üniversitesi atölyelerinde ebru sanatını deneyimlediler. Deney ve robotik kodlama atölyelerinde keyifli vakitler geçirdiler. GençBüs Mobil Gençlik Merkezi'ni de ziyaret eden çocuklar satranç oynayarak rakiplerini şah mat ettiler.

SPOR OKULLARI ÖĞRENCİLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

Başiskele Belediyesi'nin yaz tatili boyunca spor okullarında eğitim gören geleceğin sporcuları programda muhteşem gösteriler yaptılar. Katılımcıların yoğun ilgili bakışları arasında ilk önce minik cimnastikçiler hünerlerini sergiledi. Ardından ata sporumuz güreşte eğitim alan çocuk ve gençler sahneye çıkarak kalabalığı coşturdular. 

GELECEĞİN BAŞPEHLİVANLARINDAN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Başiskele Belediyesi'nin Yaz Spor Okulları'nın en gözde sporlarından yağlı güreşlerinde de geleceğin başpehlivanları güreşin tüm oyunlarından güzel örnekler sergilediler. Geleceğin sporcularının muhteşem gösterileri izleyicilerden büyük alkış topladı.

BAŞKAN ÖZLÜ: ÂLÂ GENÇLİK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Başiskele'de çocuklara ve gençlere yaptığı hizmetlerle tüm Türkiye'de dikkatleri üzerine Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, programda bir konuşma yaparak gençlere verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

Gençlerin Yasin abisi sahnede yaptığı konuşmada, "Başiskele Belediyesi olarak geleceği hazinesi çocuklarımıza ve gençlerimize çok önem veriyoruz. Biz gerekirse bir km daha az yol çalışması yaparız. Ama gençlerimize asla yatırım yapmayı bırakmayız. Çünkü yapılan her hizmet sizinle güzel. Bizler vatanına ve milletine bağlı, çalışkan, zeki ve ahlâklı, toplumumuza faydalı âlâ gençlik için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

SERTİFİKALARINI YASİN ABİLERİNİN ELİNDEN ALDILAR

Başkan M. Yasin Özlü, konuşmasının ardından Başiskele Yaz Okulları'na katılım göstererek başarıyla tamamlayan kardeşlerinin sertifikalarını elleriyle takdim etti. Genç kardeşlerine hayatlarında başarılar dileyen gençlerin Yasin abisi, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

SAHİL MÜZİKLE COŞTU

Başiskele Yaz Spor Okulları Kapanış Programı'nda  programında sevilen rap şarkıcısı Resul Aydemir ve Başiskele Müzik Okulları eğitimcileri Bukte Saatcı, Fırat Nadir Bilgin ve Furkan Kayaoğlu konser verdi.

Başiskele Müzik Okulları'nda her yaştan kişiye müzik eğitimi vererek geleceğin müzisyenlerini parlatan Bukre Saatcı, Fırat Nadir Bilgin ve Furkan Kayaoğlu sahneye çıkarak birbirinden güzel eserleri Başiskeleliler için seslendirdiler.

RESUL AYDEMİR 

Genc-i Âlâ şarkısıyla Başiskele gençliğinin gönlüne taht kuran, Türkiye ve Avrupa’da yüzlerce konser veren rap sanatçısı Resul Aydemir muhteşem bir rap konseri verdi. 

Konsere gelen vatandaşlar doyasıya eğlenirken, şarkılara hep bir ağızdan şarkılara eşlik ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.