BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez’de kaçak yapıya geçit yok

Körfez Belediyesi, ilçe genelindeki metruk ve hasarlı durumdaki binaları yıkarken, kaçak durumdaki yapılara da izin vermiyor ve tek tek yıkılıyor 

29 Ağustos 2022 20:25
Körfez’de kaçak yapıya geçit yok

Körfez Belediyesi, ilçe genelindeki metruk ve hasarlı durumdaki binaları yıkarken, kaçak durumdaki yapılara da izin vermiyor ve tek tek yıkılıyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonrasında Körfez’de bir hafta da 3 yapının yıkımı gerçekleştirildi. Ekipler ilk olarak İlimtepe Mahallesi’ndeki kaçak durumdaki yapının yıkımını gerçekleştirdi.

METRUK BİNALAR YIKILDI

Esentepe Mahallesi ve Kuzey Mahallesi’nde de Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından tespiti yapılan, yasal süreci tamamlanan hasarlı ve metruk binalar Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı. Gerekli güvenlik önlemlerinin alınması sonrasında yapılan yıkım işlemi ile birlikte oluşan kötü görüntüde yine ekipler tarafından kaldırıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.