BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet: Gelin, İzmit Gönüllüleri platformu kuralım İzmit’te ranta geçit vermeyelim

Cumhuriyet Parkı’nda binlerce vatandaşla bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kentte rantçılara geçit vermemek adına İzmitlilere ‘İzmit Gönüllüleri’ platformu oluşturmayı teklif etti 

13 Ağustos 2022 16:04
Hürriyet: Gelin, İzmit Gönüllüleri platformu kuralım İzmit’te ranta geçit vermeyelim

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Gelin İzmit Gönüllüleri platformu oluşturalım. Bundan sonra bu kentte kim bir rant hikayesine girişiyorsa, kim sizin yaşam alanlarınızı işgal ediyorsa, kim sizin hakkınızı hukukunuzu yiyorsa, kim sizin paranızı pulunuzu hiç etmeye çalışıyorsa İzmit Gönüllüleri altında birleşelim ve kentimizin havasına, suyuna, doğasına, toprağına, parasına, puluna beraber sahip çıkalım. Sizleri İzmit gönüllüleri ilan ediyorum. Bundan sonra bu mücadeleyi İzmit Gönüllüleri verecek. İzmit Gönüllüleri olduğu sürece de kötü niyetlilere geçit olmayacak” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.