BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti’ye katılımlar sürüyor

Ülke genelinde yükselişe geçen İYİ Parti, Kocaeli’de de her geçen zaman gücüne güç katıyor. Kocaeli’de partiye üye olan isimlere rozetleri takıldı 

11 Ağustos 2022 16:40
İYİ Parti’ye katılımlar sürüyor

İYİ Parti’nin yükselişi ve halk desteği büyüyor. Ülke genelinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ve partiye olan yoğun ilgi dikkatlerden kaçmıyor. İYİ Parti Kocaeli Teşkilatları da işi sıkı tutuyor. Vatandaşların partiye olan teveccühü yeni üye törenleriyle taçlandırılıyor.

TOPLUMUN HER KESİMİNDEN

Bugün, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl Sekreteri Şaban Ufuk, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Yüksek Mimar Zekeriya Özak ile birlikte partiye katılan isimlere rozetleri takıldı. İl binasında yapılan törende partiye; iş insanları, mimarlar, mühendisler, emekliler ve ev hanımlarından katılım oldu.

ŞANBAZ YILDIZ: TEVECCÜH BİZİ MUTLU EDİYOR

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, tören sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Genel başkanımız ve partimize olan teveccühün her geçen gün daha da arttığını görmek bizi oldukça mutlu ediyor. Bugün de İYİ’ler ve Cesurlar Hareketine katılan yeni üyelere rozetlerini il binamızda takdim ettik. İyi Parti Kocaeli Teşkilatları, genel başkanımızın gösterdiği yolda emin adımlarla yürüyor.” dedi.

İYİ PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANLIĞI ÜYE KATILIM LİSTESİ

Cemal Erden - Makina Mühendisi
Dilek Bozkaya - Esnaf
Şamil Kankılıç - Emekli Mali Müşavir 
Musa Gürsoy - Makina Mühendisi
Abdulkadir Şahin - İnşaat Mühendisi 
Mete Yıldırım - İnşaat Mühendisi 
Mustafa Yıldırım - Oğlu
Hakan Başar - Emekli Türktelekom
Oğuzhan Yıldırım - İş İnsanı 
Neriman Yıldız - Ev Hanımı
Aycan Ertekin -  Ev Hanımı
Okan Boneri - Mimar
Fuat Mandil - İş İnsanı 
Elif Özak - Mimar

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.