BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sağanak yağış hafta boyunca sürecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu tahminlerine göre bugün yurdun birçok bölgesinde sağanak yağış etkili olacak. Yağışlar ilerleyen günlerde de devam edecek. Yağışlardan İstanbul ve Kocaeli de etkilenecek fakat hava sıcaklıklarında büyük bir değişiklik olmayacak. 

07 Ağustos 2022 17:04
Sağanak yağış hafta boyunca sürecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair yeni tahminlerini yayınladı. Tahminlere göre Marmara Bölgesi, Karadeniz Bölgesi’nin büyük kısmı, Ege Bölgesi’nin iç kısımları haftanın büyük bölümünde yağış alacak. Sıcaklıklarda büyük bir değişiklik beklenmezken yağışlar aralıklarla zor anlar yaşatacak.

YER YER KUVVETLENECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre;

Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya kesimi, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Çanakkale, Muğla, Osmaniye, Bolu, Düzce, Karabük, Çorum, Amasya, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri, Balıkesir’in kuzey kıyıları, Adana’nın kuzeyi, Kahramanmaraş’ın batısı ile Hatay’ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Isparta, Burdur ve Ankara çevreleri ile Antalya, Muğla ve Aydın’ın iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.