20 yıllık sorunun çözümü için çalışmaların sona geldiği Barbaros Mahallesi ve Kabakoz Kentsel Dönüşüm alanındaki vatandaşların oturması için Derince’de yapılacak konutlar için ihale tarihi de belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü çalışma kapsamında vatandaşların taşınacağı alandaki konutlar, 3 Ekim tarihinde ihaleye çıkacak.
534 KONUT İÇİN İHALE 3 EKİM’DE
Körfez ve Derince sınırında hayata geçirilecek proje kapsamında TOKİ tarafından 1. Etap olarak 534 konut, 40 adet dükkan, 1 adet cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işlemleri gerçekleştirilecek. 3 Ekim günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek ihale ile birlikte çalışmalar da hızlı bir şekilde başlayacak.
ÇÖZÜME KAVUŞACAK
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Vatandaşlarımızla görüşmeler hayata geçirdiğimiz dönüşüm ofisinde devam ediyor. Görüşmeler sürerken, konutlar için de kazma vurulacak. 20 yıllık bir sorun. Allahın izniyle; Bakanlığımız ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte bu sorunu da çözüme kavuşturacağız” dedi.
.gif)
Dilovası’nda MHP’lilerden anlamlı bayramlaşma!
İzmitli kadınlar Adana ve Antep’te eğlenceye doyacak!
Belediye personeli cenazeye giderken kaza kurbanı oldu
Halkın yüzde 74'ü adalet ve yargı sistemi kötüye gidiyor dedi





