BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez’de yaz coşkusu devam ediyor

Körfez Belediyesi tarafından başlatılan yaz etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.  Mahallelerde vatandaşlara açık hava sinema keyfi yaşatan Körfez Belediyesi son olarak, Kirazlıyalı Mahallesi’ndeydi 

26 Temmuz 2022 02:49
Körfez’de yaz coşkusu devam ediyor

Körfez Belediyesi tarafından mahallelerde gerçekleştirilen Açık Hava Sinema Geceleri, Kirazlıyalı Mahallesi ile devam etti. Kirazlıyalı Sahili’nde gerçekleştirilen programa vatandaşlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Sinema gecesi etkinliğine katılan vatandaşlara mısır ve su ikramında bulunuldu.

İZLERKEN DUYGULANDILAR

Körfez’in her mahallesinde farklı etkinliklerin yanı sıra açık hava sinema geceleri etkinliğini de gerçekleştiren Körfez Belediyesi, sinemanın sevilen filmlerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Son olarak Kirazlıyalı Sahili’nde yapılan sinema programında izletilen “İyi ki varsın Eren” filmi, vatandaşları duygulandırdı. Etkinlikle ilgili konuşan vatandaşlar, Şehit Eren Bülbül’ün hayatını anlatan bir filmi hem kendilerine hem de çocuklarına izletme fırsatı veren Körfez Belediyesi’ne teşekkür ettiler. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.