BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Malatyalılar Derneğinden Emniyet Müdürü Tipioğlu'na ziyaret  

Kocaeli Malatyalılar Dernek Başkanı İlkin Doydum ve yönetimi, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nu makamında ziyaret ederek kayısı ikram etti  

26 Temmuz 2022 14:38
Malatyalılar Derneğinden Emniyet Müdürü Tipioğlu'na ziyaret  

Kocaeli Malatyalılar Dernek Başkanı İlkin Doydum ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Doydum, hemşeri derneklerine desteklerinden dolayı Emniyet Müdürü Tipioğlu’na teşekkür ederek, Malatya'nın simgesi olan kayısı ikram etti. 

TİPİOGLU'NU DAVET ETTİ 

Kocaeli Malatyalılar Derneği olarak kamu kurumlarıyla koordinasyon içerisinde olduklarını belirten Doydum, “Dernek olarak protokol üyelerimize ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bir yandan hemşerilerimize ulaşmaya çalışırken bir yandan da derneğimizle ilgili çalışmaları yürütüyoruz. İlerleyen günlerde üyelerimizle bir araya gelip çiğköfte günü yapacağız. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Malatyalılar Derneği olarak Emniyetinin yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Dernek olarak yaşadığımız şehir Kocaeli'de  güzel çalışmalara imza atmak istiyoruz. Kocaeli huzurlu bir kent amacımız tüm kurumlarla işbirliği içerisinde olmak” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu da Kocaeliye hizmet etmekten mutlu olduğunu belirterek, hemşeri derneklerinin kent ve toplum için önemli görevler icra ettiğini söyledi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.