BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, öldürülen Birgül Göksu’nun ailesine başsağlığı diledi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Gölcük Değirmendere Yalı Mahallesi’nde eşi tarafından öldürülen Birgül Aksu’nun ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi 

25 Temmuz 2022 09:51
Başkan Hürriyet, öldürülen Birgül Göksu’nun ailesine başsağlığı diledi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Gölcük Değirmendere'de yaşanan üzücü olayda, yaşama hakkı eşi tarafından elinden alınan Birgül Göksu'nun ailesi ve yakınlarına taziyelerini iletti. Başkan Hürriyet, merhume Göksu’nun Gölcük Dörtyol Camii’nde kılınan cenaze namazına katılarak ailenin acısına ortak oldu. 

HÜRRİYET, AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI

İki çocuk annesi olan Birgül Göksu’nun özellikle çocuklarıyla yakından ilgilenen Hürriyet, adaletin sağlanması ve katil zanlısının hak ettiği cezayı almasını diledi. Başkan Hürriyet, merhumenin ailesine maddi ve manevi her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da kaydetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.