Kartepe Maşukiye sınırları içerisinde çalışan bir taksinin sürücüsü İzmit’e, ya da Körfez’e yolcu getirebilir. Lakin gittiği o ilçeden yolcu alamaz. Bu temel bir kuraldır. Fakat ilçelerde görev yapan taksicilerin kafalarına göre takıldıklarını gören İzmitli taksiciler çok öfkeli.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı UKM Şube Müdürlüğü’ne tepki gösteriyorlar. İzmitli taksiciler ‘Bu nasıl bir adalet? Akaryakıta gelen zamlarla kazancımız düştü bir de Kartepeli taksicilerin İzmit’ten müşteri almalarına göz yumuluyor.
Oysa ceza kesilse ve yaptırım uygulansa kimse buna cesaret edemez. Belli ki UKM’de Kartepeli taksicileri koruyan kişiler var. Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bu adaletsiz duruma el atmalı ve UKUME’den hesap sormalıdır. Korsan yolcu taşımacılık yapılmasına göz yumulması kabul edilemez’ şeklindeki sözlerle de Başkan Büyükakın’a seslendiler.
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?






Bu soruna en kısa zamanda çare bulunsun.