BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Malatyalılar Derneği’nden Vali Yavuz'a ziyaret 

Kocaeli Malatyalılar Derneği yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti 

28 Haziran 2022 09:59
Malatyalılar Derneği’nden Vali Yavuz'a ziyaret 

Kocaeli Malatyalılar Derneği Başkanı İlkin Doydum ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'u makamında ziyaret ederek derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TEK ÇATI ALTINDA BİRARAYA GELDİK

Derneklerinin amaçlarının Kocaeli de ikamet eden Malatyalılar arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu dile getiren başkan Doydum, Vali Yavuz'a Malatya'nın sorunlarına gösterdiği duyarlılık nedeniyle teşekkür etti. Her daim devletin ve devlet görevlilerinin yanında olduklarını ifade eden Doydum, "Amacımız vatana millete Kocaelimize hizmet etmek. Edirne'den Kars'a, Aydın'dan Hakkari'ye, Adana'dan Samsun'a, Afyon'dan Malatya'ya kadar pek çok ilimizi Kocaeli’de kurulum çalışmaları devam eden Kocaeli Anadolu Dernekleri Federasyonu(ADEF) adı altında bir araya getirdik. Amacımız Anadolumuzun kültürünü örf adet ve geleneklerini tanıtmak ve yaşatmak. Hedefimiz ve projelerimiz büyük" dedi.

HEMŞEHRİ DERNEKLERİ RENK KATIYOR 

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kocaeli Malatyalılar Derneği Başkanı İlkin Doydum ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Yavuz," Kentimizin en önemli hemşehri derneklerinden biri olan Kocaeli Malatyalılar Derneği’nin faal olması şehrimiz açısından önemli. Hemşehri dernekleri kentinize zenginlik katıyor. Dernek ve federasyon çalışmalarınız da başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.