BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Rumeli Türkleri’ni gençler kurdu

Kocaeli Rumeli Türkleri ve Kültür Dayanışma Derneği bünyesinde oluşturulan İzmit Rumeli Türkleri Derneği ilk kez kurulurken yönetimin gençlerden olması dikkat çekti.  

28 Haziran 2022 13:55
İzmit Rumeli Türkleri’ni gençler kurdu

Yetkiyi alan yeni Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Adalı birçok siyasi parti teşkilatında görev yapmış bir isim. Benim hedefim teşkilatçılık ve halkayı genişletmek diyen Yaşar adalı yaptığı açıklamada “ Benim ekibim koşan ve genç bir ekip. 

Rumeli camiasına hareket geçireceğimize inanıyorum. Hepsi de birbirinden değerli iş bilen arkadaşlarımızla kaynaşmayı sağlayacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Ekip şuuruyla hareket edeceğiz. Yönetimdeki arkadaşlarımız çeşitli fikirlere sahibi olabilir ama biz bir bütünüz “ dedi.

İzmit Rumeli Türkleri Derneği yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.  Yaşar Adalı Sabri Tari, Özkan Güney, Sezgin Taşkın, Hüseyin Bayraktar, Galip Öge, Tevfik Çetinkaya, Kerim Konyalı ve Cemil Özbay.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.