BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Zikri Yenigün oğlunu evlendiriyor

İzmit ve Sakarya’da faaliyet gösteren Best Mobilya Mağazaları’nın sahibi, iş insanı Zikri Yenigün, Oğlu Mertcan Yenigün’ü evlendirmeye hazırlanıyor. 

27 Haziran 2022 06:47
Zikri Yenigün oğlunu evlendiriyor

İzmit’te geniş bir kesim tarafından tanınan iş insanı Zikri Yenigün ile Halime Yenigün çifti Mertcan Mobilya Mağazası’nın sahibi oğulları Mertcan Yenigün’ü BDK’da uzman yardımcısı olarak görev yapan Cansu Gümüş ile evlendirecekler.

Mertcan Yenigün,  merhum Kamuran Gümüş ile Figen Gümüş çiftinin kızları Cansu ile arkadaşlıkla başlayan ve aşka dönüşen beraberliklerini evlilikle taçlandıracak olmanın mutluluğu içinde.

İş insanı Zikri Yenigün son günlerde tatlı bir telaş içinde ve davetiye dağıtmakla meşgul. Mertcan Yenigün ile Cansu Gümüş’ün nikah merasimi Sakarya Arifiye’de 16 Temmuz Cumartesi günü 19.00 ile 23.00 saatleri arasında Altıngüneş Garden Kır Düğün alanında gerçekleştirilecek.

Kına gecesi de 14 Temmuz Perşembe günü 19.00 ile 23.00 saatleri arasında İzmit Antikkapı Restaurant’ta gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.