BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Rumeliler kahvaltıda buluştu

Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği ve Kocaeli Rumeli Balkan Kadınları Derneğin üyelerine yönelik ortaklaşa düzenlediği kahvaltı Balkan yerleşkesinde yapıldı.  

27 Haziran 2022 19:58
Rumeliler kahvaltıda buluştu

Kahvaltılı toplantıya katılım yoğun oldu. İyi Parti Merkez ilçe Başkanı Pelin Costur Filiz, CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Mediha Satıcı, Kandıra İyi Parti İlçe Başkanı Yusuf Battan, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Eski Belediye Başkanı Fikret Toker, Batı Trakya Türkleri Derneği Kocaeli şube başkanı Yüksel Özdemir, Başiskele Rumeli Balkan Dernekleri Dayanışma Derneği Başkanı Raşit İlhan ve üyeler katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Recep Altıntip efsane başkan Sinan Balkan’ı anarak rahmet diledi. Recep Altıntip konuşmasına Balkan yerleşkesini hizmetlerine sunan İzmit Belediye Başkanı Fatma Hürriyet'e teşekkür ederken “Pandemi dolayısıyla üyelerimizle bir araya gelemedik. Herkesle kucaklaşmak için bu kahvaltıyı organize ettik. 

Bundan sonra aktivitelerimizi hızlandıracağız. Katılımdan dolayı üyelerimize teşekkür ederim dedi. Kocaeli Rumeli ve Balkan Kadınları Dernek Başkanı Ayşe Alparslan kahvaltı dağıtımında emeği geçenlere teşekkür ederken zeytin, peynir, kaşar peyniri, biber, domates, reçel ve çaydan oluşan kahvaltıyı üyeler afiyetle yedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.