Derince Balıkçılar Dernek Başkanı Mustafa Soyhan ve yönetim üyeleri birlikte körfeze açılarak denizden yakaladıkları Eşkine, İstavrit, Gelincik ve İzmarit balıklarını mangalda pişirerek kendilerine ziyafet verdiler.
Körfezde balığın bollandığı şu günlerde 70 yakın teknesi bulunan Derince Balıkçılar Derneği üyelerinden Recep Ürkmez, Coşkun Çolak, İsmail Tezcan, Selçuk Bülbül, Murat Kardaş, İlhan Keskin, Eyüp Matur, Turan Süleymanoğlu, Hasan Cizme, Mustafa Aydoğmuş ve Ali Çiğdemli yakaladıkları balıkları kendileri pişirerek ziyafet çektiler. Körfezli balıkçılar en lezzetli istavritin körfezden çıktığını iddia ediyorlar.
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı




