BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hatice Kurt Türkiye şampiyonu

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından 09/12 Haziran tarihlerinde İstanbul'da 5. Etnospor Kültür Festivali  düzenlendi. Festivalde Geleneksel Türk Okçuluk Yarışmasında Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği sporcusu Hatice KURT büyük kadınlar kategorisinde altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı yarışlarda yıldızlar kategorisinde yarışan Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği sporcusu İbrahim Ethem LAFÇI ise yarışmayı 4. olarak tamamladı. 

14 Haziran 2022 12:15
Hatice Kurt Türkiye şampiyonu

Türkiye genelinde toplam 36 sporcunun katıldığı festivale Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 3 sporcu sokmayı başararak iki sporcudan derece elde etti ve büyük başarı gösterdi.

Antrenörler, Melike CORTUK, Tuncay EREN, Ahmet TEMEL ve sporcular Hatice KURT, Kevser YILDIRIM, İbrahim Ethem LAFÇI ile Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Resul TEMEL'i başarılarından dolayı tebrik ediyor ve kutluyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.