BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fethiye Caddesi'nde üstyapı çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor 

İzmit Belediyesi, Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yenileme projesi kapsamında Fethiye Caddesi’ndeki beton serimine devam ediyor 

11 Haziran 2022 12:21
Fethiye Caddesi'nde üstyapı çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor 

zmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde çalışmaların devam ettiği Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yenileme projesi kapsamında, beton serimi işlemleri gece gündüz devam ediyor. Zeminde kullanılacak taş kaplamalar caddeye yerleştirilmeye devam ederken bir yandan da beton serme çalışmaları ilerliyor.

GECE ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİLİYOR 

Açık AVM görünümüyle İzmit’in çehresini değiştirecek ve kente katma değer sağlayacak olan Fethiye Caddesi yenileme projesi kapsamında beton dökme işlemleri periyotlar hâlinde devam edecek. Gün içerisinde esnafın mağdur olmaması adına gece çalışmalarına ağırlık veren ekipler, belirlenen alanları tesviye ederek beton dökme çalışmalarını sürdürecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.