BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İtalya’da kaybolan Helikopter’de Kocaeli’den 2 kişi var

İtalya'da dün kaybolan helikopterde, Türkiye'de özel bir firma adına çalışan 4 Türk'ten 2’sinin Kocaelili oldukları ortaya çıktı. 

10 Haziran 2022 09:33
İtalya’da kaybolan Helikopter’de Kocaeli’den 2 kişi var

Eczacıbaşı Holding tarafından yapılan açıklamada, "İtalya'ya fuar için giden 4 arkadaşımızın bindikleri helikopterden haber alınamamaktadır." denildi. Dışişleri Bakanlığı açıklamasında da "İtalya’nın Lucca kentinden havalanan ve içinde dört vatandaşımızın da bulunduğu bir helikopter ile dün radar teması kesilmiştir. İtalyan uzman ekiplerinin helikopteri arama kurtarma çalışmaları sürmektedir" ifadelerini kullandı. 

Helikopterde bulunanlardan ikisinin Eczacıbaşı Holding’e bağlı Altınova’daki İpek Kağıt fabrikasının müdürü Arif Cez ve Eczacıbaşı çalışanı aslen Kandıralı olan İlker Uçar olduğu öğrenildi.  Karamürsel’de ikamet eden Cez ve Uçar’ın aileleri ve mesai arkadaşları endişe içinde haberleri takip ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.