BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli’de Pazar gününe kadar aralıksız yağmur yağacak!

Kocaeli Valiliği’nden sağanak ve gök gürültülü yağışlara karşı dikkatli olun uyarısı geldi. 

09 Haziran 2022 02:42
Kocaeli’de Pazar gününe kadar aralıksız yağmur yağacak!

İşte o açıklamanın içeriği: 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; 

Trakya genelinde görülmekte olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Cuma (10.06.2022), Cumartesi (11.06.2022) ve Pazar (12.06.2022) günü bölgemiz genelinde (Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova) aralıklarla devam edeceği tahmin ediliyor. 

Yağışlarla birlikte hava sıcaklıklarının hafta sonundan itibaren azalarak yer yer mevsim normallerinin altına düşmesi bekleniyor. 

Önümüzdeki günlerde bölgemizde beklenen hava durumu; 

10.06.2022 Cuma: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bölgemiz genelinin (Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova) yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

11.06.2022 Cumartesi: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bölgemiz genelinin (Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova) yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Yalova ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 

12.06.2022 Pazar: Parçalı ve çok bulutlu, bölgemiz genelinin (Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova) yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Kuvvetli yağışların oluşturabileceği sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.