BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çöp konteyneri ile oyun ölümle bitti

İzmit Serdar Mahallesi’nde oynarken çöp konteynerinin üzerine doğru kayması nedeniyle darbe alan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. 

07 Haziran 2022 18:53
Çöp konteyneri ile oyun ölümle bitti

İddialara göre 3 yaşındaki Yakup Sevgili İzmit Serdar Mahallesi Yüksel Sokak’taki metal çöp kutuları ile oynuyordu ve yakınları da ortada yoktu. O yaşta bir çocuğu sokağa salmak, sokakta yalnız bırakmak büyük hataydı.
 
Yaşı gereği gördüğü her nesneye dokunmak isteyen minik Yakup çöp konteynerleriyle oyun oynanmayacağını da bilemezdi. Yanında kendisine hayır, gel buraya diyecek bir büyüğü de yoktu. Oynarken kayan çöp konteyneri küçük Yakup’a sert bir şekilde çarptı.

Aldığı darbe ile ağır yaralanan Yakup Sevgili kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  Pazarcı esnası Osman Sevgili ile Müjde Sevgili çiftinin küçük oğullarının ölümü aileyi de yasa boğdu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.