BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince'de durmak yok, camilerde sofra kurmaya devam!

Derince’de hafta sonu gerçekleşen sabah namazı buluşmalarına Ramazan ayının ardından bu kez Sırrıpaşa Camii’nde devam edildi, cami içerisine yine sofra kuruldu. 

16 Mayıs 2022 02:22
Derince'de durmak yok, camilerde sofra kurmaya devam!

Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün birlikte düzenledikleri sabah namazı buluşmaları Ramazan ayının ardından ilçe genelinde devam ediyor. Her hafta pazar günleri farklı bir camide gerçekleşen sabah namazı buluşmalarının adresi bu kez Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Sırrıpaşa Camii oldu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün de katıldığı sabah namazı buluşmasına meclis üyeleri, muhtarlar, din görevlileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kılınan sabah namazı ile birlikte sohbetler ve dualar ile devam eden program ikramların ardından sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.