BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Dilovası’nda 27 kaçak göçmen yakalandı

Dilovası’nda ülkemize kaçak yollarla giren İran, Afganistan ve Suriye uyruklu 27 kişi yakalandı. Aynı konuyla ilgili yapılan açıklamada göçmenlerin sınır dışı edileceklerine dair tek kelimeye bile yer verilmedi. Oysa bu tür durumlarda yapılması gereken sınır dışına bırakmak ve girmelerine izin vermemektir. Lakin Türkiye yolgeçen hanına dönmüş durumda. 

01 Mayıs 2022 04:39
Dilovası’nda 27 kaçak göçmen yakalandı

İşte Kocaeli Valiliği adına yapılan o açıklamanın içeriği:

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; Göçmen Kaçakçılığı ile mücadele kapsamında, 30 Nisan 2022 tarihinde Dilovası ilçesi,  Diliskelesi Mahallesinde takibi yapılan bir araçta yapılan kontrolde (14) Afganistan, (8) Suriye ve (5) İran uyruklu olmak üzere toplam (27) yabancı uyruklu şahıs ile bu şahısları organize eden 2 kişi yakalanıp, gözaltına alınarak olayla ilgili adli tahkikata başlanılmıştır. Suç ve suçlu ile mücadelemiz aralıksız ve kararlılıkla devam ediyor.Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.