BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez’de yaşlılara bayram hediyesi

Körfez Belediyesi, ilçedeki 65 yaş üstü vatandaşları bu bayram da unutmadı. Ramazan Bayramı dolayısıyla çocuklarından uzakta olan yaşlılara bayram çikolatası hediye edildi. 

01 Mayıs 2022 17:45
Körfez’de yaşlılara bayram hediyesi

Körfez Belediyesi, ilçedeki 65 yaş üstü vatandaşları bu bayram da unutmadı. Ramazan Bayramı dolayısıyla çocuklarından uzakta olan yaşlılara bayram çikolatası hediye edildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında ailelerinden uzak olan 65 yaş üstü vatandaşları ziyaret eden ekipler, bayramlarını kutladı.

ÇOK MUTLU OLDULAR

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün selamlarını ileten ekipler, yaşlı vatandaşlara ‘bayram çikolatası’ takdim etti. Her yıl olduğu gibi Körfez Belediyesi’nin kendilerini unutmamasından dolayı teşekkür eden vatandaşlar, “Bizleri çok mutlu ettiniz” dedi. Mutlulukları da yüzlerinden okundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.