BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çalışanlarımızla büyük bir aileyiz

Ramazan Bayramı tatili öncesi mesainin son gününde çalışanlarla bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, tüm çalışanların bayramını kutladı. 

30 Nisan 2022 05:56
Çalışanlarımızla büyük bir aileyiz

Derince Belediyesi’nin yöneticileri ve çalışanları ile büyük bir aile olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Aygün, Ramazan Bayramı öncesinde belediye çalışanlarını görev yaptıkları birimlerinde ziyaret ederek bayramlaşmayı ihmal etmedi. İlk olarak merkez binadaki personellerle tek tek bayramlaşan Başkan Aygün, ardından sırasıyla Temizlik İşleri, Park Bahçeler ve Fen İşleri müdürlükleri ile son olarak Yenikent Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek, çalışanların bayramını tebrik etti. Belediye çalışanlarına ‘hayırlı bayramlar’ temennisinde bulunan Başkan Aygün, “Bizler çalışanlarımızla birlikte büyük bir aileyiz. Derince’mize değer katan çalışmalara hep birlikte imza atıyoruz. Özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor, ailelerinizle birlikte sağlık ve huzur dolu bir bayram diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.