BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Söğüt personelle bayramlaştı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan yardımcıları ile birlikte Ramazan Bayramı öncesinde birimleri dolaştı, personele çikolatalarını takdim ederek bayramlarını kutladı 

30 Nisan 2022 07:30
Başkan Söğüt personelle bayramlaştı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan Bayramı öncesi son mesai günü personelleriyle bayramlaştı. Tek tek birimleri gezerek personele çikolatalarını takdim eden Başkan Söğüt’e, Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan, Osman Yurt, Levent Yılmaz ve Sait Çalık’da eşlik etti. Birimleri teker teker gezen Şener Söğüt ve yardımcıları, Ramazan boyunca yardım ve etkinlik çalışmalarında ilave performans harcayan personellere teşekkür etti.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Personele çikolata ikramında bulunan Başkan Şener Söğüt, “Böyle güzel ailenin bir ferdi olarak, sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi aramızdaki bu muhabbetti bozmasın. Güzel bir Ramazan ayını geride bıraktık. Şimdi bayramın mutluluğu içerisinde olacağız. Sizlerin ve ailenizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

SAHA PERSONELİNİ UNUTMADI

Başkan Şener Söğüt, merkez hizmet binası dışında dış birimleri de ziyaret etti. Teknik Hizmetler Alanı’nda bulunan birimleri de ziyaret eden Başkan Söğüt, sahadaki personele azimli çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Personel de Başkan Şener Söğüt’e ziyareti ve hediyesi için teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.