BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vali Yavuz’dan Kadir Gecesi mesajı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Kadir Gecesi nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. 

26 Nisan 2022 03:35
Vali Yavuz’dan Kadir Gecesi mesajı

İşte o açıklamanın içeriği: 

Rahmet ve bereketin bolca yaşandığı, sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, içerisinde feyz ve bereketi barındıran, Kur’an-ı Kerim’in ifadesiyle bin aydan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecesi’ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Ramazan ayının son günlerine yaklaşıldığının da habercisi olan, bizlere arınma ve bağışlanma fırsatı sunan Kadir Gecesi, Allah’ın rahmetinin yeryüzünü kuşattığı, tövbe kapılarının ardına kadar açıldığı müstesna bir gecedir.

İdrak edeceğimiz Kadir Gecesi’nin rahmet ve bereketini iyi değerlendirmeli, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in mesajları ile hayatımıza yön vermeli, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünü daha fazla öne çıkarmalıyız.

Bu mübarek gecede yapılan dualarla; gönül coğrafyamızda savaşlarla ve her türlü felaketlerle boğuşan, bunların acısını yaşayan ve yaralarını sarmaya çalışan bütün Müslümanların huzura ve mutluluğa kavuşmasını temenni ediyorum. Yüce Allah’ın birliğimizi ve dirliğimizi güçlü kılmasını, kin, nefret, kıskançlık gibi kötü huyların bizleri kendine esir etmemesini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz Milletimizin ve İslam Alemi’nin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etmesini, bu gecede yapılan duaların İslam Alemi’nin birlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.