BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Emine Kavakçı, bayramda çocukları sevindirdi

Yaptığı iyilik çalışmalarıyla tanınan; özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu İllerinde kısıtlı imkânlara sahip okul ve öğrencilere yönelik çalışmalarda bulunan ve ‘İyilik yap izi kalsın’ sloganı ile hizmet sağlayan hayırsever gönüllüsü Emine Kavakçı; yine güzel bir çalışmaya imza attı.  

24 Nisan 2022 21:19
Emine Kavakçı, bayramda çocukları sevindirdi

Çayırova’da ikamet eden hayırsever gönüllüsü Emine Kavakçı; Van İli Gevaş İlçesi’ne bağlı Dokuz Ağaç Köyü’nde bulunan Dokuzağaç Köyü İlkokulu’nda ki öğrencilere, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda giymeleri için gösteri kıyafetleri gönderdi. Türk Bayrağı motifli ve renklerinde ki elbiseleri alan minik öğrenciler; hayatlarında ilk defa bu kadar güzel bir bayram kutladıklarını dile getirdiler.

Öğretmenler ve okul idaresi ise hayırsever gönüllüsü Emine Kavakçıya teşekkür ettiklerini belirttiler. Hayırsever Gönüllüsü Emine Kavakçı; ‘ O çocukların sevinmesi bizi çok mutlu etti. Herkes üzerine düşeni yapmalı ve elinden gelen hizmeti, imkânı kısıtlı olan yerlere kullanmalıdır. Okulda ki minik öğrencilerin rengârenk kıyafetlerle bayramı kutlaması ve sevinmesi; bizleri bir hayli mutlu etti’ dedi.

Doğu ve güneydoğu illerinde ki köy okullarını gezen hayırsever gönüllüsü Emine Kavakçı; bu güne kadar çok sayıda köy okuluna; kısıtlı imkânlara sahip okullara kütüphane kurdu; öğrencileri giydirdi; çeşitli yardımlarda bulundu. Yaptığı çalışmalarla çevresinde ‘ İyilik insanı’ olarak bilinen Emine Kavakçı, ‘ İyilik yap izi kalsın’ diyerek yaptığı çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.