BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derinsu Işıtır’ın başkanlık hayali gerçek oldu

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında koltuğunu başkanlık hayali olan 4. sınıf öğrencisi Derinsu Işıtır’a devretti.  

23 Nisan 2022 19:26
Derinsu Işıtır’ın başkanlık hayali gerçek oldu

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında koltuğunu; uzun zamandır başkan olma hayali kuran Şehit Bülent Albayrak İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Derinsu Işıtır’a devretti. Başkan Sezer, makam aracıyla okulundan aldırarak belediye binası önünde karşıladığı Işıtır ile birlikte makam odasına geçti. Burada Başkan Sezer’den makam koltuğunu devralan Derinsu Işıtır, hayali olan göreve kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

BİRİMLERİ ARAYARAK TALİMATLARINI İLETTİ

Başkanlık koltuğuna oturmanın sorumluluk, çaba ve emek gerektirdiğini ifade eden minik başkan Işıtır, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Ali Yıldırım Sezer, minik başkana talimatları doğrultusunda yapılacak 23 Nisan etkinlikleri hakkında bilgiler verdi. Aldığı bilgilerin ardından ilgili birimleri arayan minik başkan, tüm okulların bahçelerine bakım onarım yapılması istedi. 

MİNİK BAŞKAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Minik başkan Derinsu Işıtır daha sonra Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile birlikte belediye birimlerini gezdi. Birim ziyaretlerini tamamlayan minik başkan Işıtır, Başkan Sezer ile 23 Nisan törenlerinin yapılacağı Anıtpark’ta yapılan hazırlık çalışmaları yerinde inceledi. İncelemelerin ardından Işıtır, kendisine başkanlık makamını devreden Başkan Sezer’e teşekkür etti. Başkan Sezer, günün sonunda zeytin fidanı hediye ettiği minik Işıtır’ı okuluna kadar uğurlayarak tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.