BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sağlık çalışanlarımızın yanındayız

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin düzenlediği iftar programına katılan Başkan Aygün, “Sağlık çalışanlarımızın daima yanındayız” dedi. 

21 Nisan 2022 02:21
Sağlık çalışanlarımızın yanındayız

Kentin tüm dinamikleri ile bir araya gelerek istişarelerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Ramazan ayında da bu geleneğini sürdürüyor. Ramazan ayında STK’ların, kurum ve kuruluşların düzenlediği iftar programlarına katılmaya özen gösteren, Başkan Aygün, bu kez sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın’ın ev sahipliğinde Konak Cafe Restaurant’ta düzenlenen hastanenin iftar programına katılan Başkan Aygün’e AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve teşkilat yöneticileri de eşlik etti. Sağlık çalışanlarının toplum hayatında çok önemli bir rolü olduğunu belirten Başkan Aygün, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin doktorları, hemşireleri, idari kadrosu ve tüm çalışanlarıyla en güzel şekilde hizmet verdiğini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.