BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İshakçılar’da iftar sofrası kuruldu

Çavuşlu Köyü İshakçılar Mahallesi Güzelleştirme Derneği'nin düzenlediği iftar programı bölge sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti 

16 Nisan 2022 20:08
İshakçılar’da iftar sofrası kuruldu

Derince’ye bağlı yedi mahalle Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar’ın merkezini oluşturan İshakçılar’da kurulan iftar sofrası yoğun ilgi gördü. Çavuşlu Köyü İshakçılar Mahallesi Güzelleştirme Derneği'nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kırsal Tarım ve Aromatik Bitkiler İl Koordinatörü Abdullah Köktürk, Derince Belediyesi Meclis Üyesi İmdat Gülcan, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, AK Parti Derince İlçe Başkan Yardımcısı Recep Çiçek, AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, siyasi parti il ve ilçe yöneticileri, muhtarlar, STK başkan ve yöneticileri ile bölge sakinlerinin yoğun katılımı ile yapıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin de gerçekleştiği programda okunan akşam ezanı ile birlikte oruçlar açılırken, davete katılanlar iftarın ardından uzun süre sohbet etme imkanı buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.