banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Selin Türker’in doğum günü sevenlerini bir araya getirdi

Körfez İlçenin renkli simalarından Du&Se Home Tuhafiyenin ortaklarından Selin Kaya Türker’in doğum gününde verilen iftar; Kaya ve Türker aileleriyle dostlarını bir araya getirdi. Hem iftar hem doğum günü kutlaması yapılan buluşma sıcak ve renkli görüntülere sahne oldu. 

13 Nisan 2022 17:01
Selin Türker’in doğum günü sevenlerini bir araya getirdi

Körfez İlçe Tütünçiflik sahili Nazende Sosyal Tesislerinde düzenlenen ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Fırat Türker’in eşi Selin Kaya Türker onuruna düzenlediği programa; Türker ailesinin büyükleri Nuran-Nevzat Türker çifti, Selin hanımın annesi Sevim Kaya, biricik oğulları Çağan Fırat, Kocaeli Üniversitesi Strateji Bilim Alanı Uzmanı Sadi Özbağ, eşi KOÜ Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Ana Bilim Dalı Prof. Dr. Gönül Kaya Özbağ, Kocaeli Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği Başkanı Tugay Polat, iş ortakları Aytek Terzi, Duygu Terzi, İzgaz Operasyon Müdürü Levent Kırca ve ailesi, iş insanı Cengiz Yıldırım ve ailesi, eski Körfez Belediyesi Meclisi Üyesi Muhammet Hamarat katıldı.  Doğum gününün Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle iftarda bir araya gelen konuklar, Selin Kaya Türker’in mutluluğuna ortak oldular. Sıcak ve samimi ortamda sohbet eden davetliler, Selin-Fırat Türker çifti ile oğulları Çağan Fırat’ın mutluluklarının daim olması temennisinde bulundular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.