BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezli hemşirenin şiir kitabı çıktı

Körfez’de doğan ve büyüyen hemşeri Serpil Yalçın’ın ‘Aşk mısın Yağmur mu?’ isimli şiir kitabı yayınlandı.  

31 Mart 2022 14:13
Körfezli hemşirenin şiir kitabı çıktı

Körfez’de doğan, büyüyen ancak evlendikten sonra eşinin polis olması nedeniyle şimdi Manisa’da yaşayan ve burada bir hastanede hemşire olarak vazife yapan Serpil Yalçın; ilk kitabını yayınladı. 

‘Aşk mısın, Yağmur musun?’ adını verdiği şiir kitabında; aşk, sevgi, haslet, vuslat, hasret gibi konuları içeren şiirler yer alıyor. Uzun zamandır şiir yazan; derdini, sevincini, arzusunu şiirlerle dile getiren genç şair, ilk kitabını çıkarmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyor.  

Truva yayınlarından çıkan şiir kitabı; aynı zamanda internet partallarında da satışa sunulduğu bildirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılacak olan kitap fuarında da yerini alması beklenen şiir kitabı; Körfez’de ve Kocaeli’nde de çok sayıda okuyucu tarafından takip edildiği bildirildi. 

Genç Şair Serpil Yalçın, heyecanlı ve mutlu olduğunu dile getirdi ve ‘Şiirler, bizim her türlü duygumuzu yansıtan konuşma şekilleridir. İlk kitabım. Çok mutluyum. Kitabıma gösterilen ilgiden de çok memnunum”dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.