BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Turgay Polat boş durmuyor

KÖGYAR-DER Başkanı Tugay Polat, geçtiğimiz günlerde ilçenin amatör liglerdeki temsilcilerinden Taşköprü Birlikspor takımını yemekte ağırladı. Ayrıca STK’ların etkinliklerinde de boş gösteren Polat, İYİ Partili Toyran’ı iş yeri açılışında yalnız bırakmadı 

31 Mart 2022 13:20
Turgay Polat boş durmuyor

Özellikle eğitim alanında yaptığı çalışmalar ve yardım çabaları ile öne çıkan Kocaeli öğrenim Gençliğine Yardım Derneği (KÖGYAR-DER) Başkanı Tugay Polat, sportif alanda da özel bir çalışmaya imza attı. Sivil toplum hayatının özel isimlerinden olan ve aynı zamanda İYİ Parti’nin Körfez ilçedeki son yönetiminde teşkilat başkanlığını yerine getiren Polat, Körfez’in amatör takımlarından Taşköprü Birlikspor Kulübü’nü yemekte ağırladı.

YÖNETİM MEMNUN KALDI

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Güney Yemek Dünyası adlı iş yerinde Birliksporlu oyuncuları ve yönetimi ağırlayan dernek başkanı Tugay Polat, Körfez’in bir temsilcisi olarak Taşköprü Birlikspor’un amatör sahalarda mücadelesini desteklediklerini ve kendilerinden başarılı neticeler beklediklerini dile getirdi. Kulüp yöneticileri de verdiği destek dolayısıyla Polat’a teşekkür etti.

PROGRAMLARA KATILDI

Sivil toplum kuruluşları ile de yakın ilişkileri ile bilinen Polat, Körfez Çatlılar Derneği’nde düzenlenen sabah kahvaltısına katıldı, ayrıca Körfez Erzurumlular Derneği yönetimi öncülüğünde gerçekleşen Herfene Gecesinde yer aldı. İYİ Partili kimliği ile de bulunan Tugay Polat partinin Körfez ilçedeki kurucu başkanı olan İbrahim Ömer Toyran’ın sahiplerinden olduğu iş yerinin açılışında da hazır bulundu ve Toyran’ı tebrik etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.