BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezli çocuklar Dansçı Buse’yle eğlendi

Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında çeşitli programlar düzenleyen Körfez Belediyesi, General Edip Bayoğlu İlkokulu öğrencilerini ‘Dansçı Buse’ çocuk tiyatro gösterisiyle buluşturdu. 

24 Mart 2022 14:11
Körfezli çocuklar Dansçı Buse’yle eğlendi

Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı.

DANSÇI BUSE TİYATROSU

Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından Tütünçiftlik Kültür Merkezi kongre salonunda tiyatro oyunu gerçekleştirildi. 'Dansçı Buse’ tiyatro gösterisine 300 öğrenci ve öğretmenleri katılım sağladı. Birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yapan gösteride, çocuklar doyasıya eğlendi.

TEK AMACIMIZ MUTLU OLMANIZ

Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “ Sevgili çocuklar, yaklaşan Dünya Tiyatro Günü sebebiyle sizleri güzel bir etkinlikle buluşturmak istedik. Umarım bu salondan mutlu bir şekilde ayrılırsınız. Bizim tek amacımız, çocuklarımızın mutlu olması, yüzlerinin gülmesi. Çocuk mutlu olursa biliyoruz ki, dünya mutlu olur. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.