BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de fırtınada devrilen ağaçlar kaldırıldı

Derince’de fırtınada devrilen ağaçlar vatandaşların olumsuzluk yaşamaması için Derince Belediyesi ekipleri tarafından hızla kaldırıldı 

22 Mart 2022 21:35
Derince’de fırtınada devrilen ağaçlar kaldırıldı

Hafta sonu olumsuz hava koşullarının yoğun bir şekilde hissedildiği kentimizde kar yağışının ardından fırtına da etkisini gösterdi. Pazar günü Derince genelinde yer yer etkili olan fırtınada çok sayıda ağaç devrilirken sürekli teyakkuz halinde olan Derince Belediyesi ekipleri vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için yoğun gayret sarf etti. Deniz, Dumlupınar ve Yavuz Sultan mahallelerinde şiddetli rüzgar nedeniyle devrilen ağaçlar ve ağaç dallarını hızlı bir şekilde kaldıran Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, anında yaptıkları müdahalelerle vatandaşların mağduriyet yaşamamasını sağladılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.