BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcüklü sporcular şampiyonluklara ambargo koydu

Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcularından Garip Olcaş, Ankara'da düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Masa Tenisi Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu oldu. 

20 Mart 2022 05:30
Gölcüklü sporcular şampiyonluklara ambargo koydu

Gölcüklü sporcular, katıldıkları şampiyonalarda başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Son aylarda çok sayıda şampiyonluğu Gölcük’e getiren sporcuların başarılarına bir yenisini de Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcuları ekledi. Ankara'da düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Masa Tenisi Şampiyonası'na katılan Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcularından Garip Olcaş, Türkiye şampiyonu oldu. Aynı takımdan turnuvada mücadele eden Dilem Akyüz Türkiye 3.’sü, Ali Bilgin ise Türkiye 4.’sü olarak Gölcük’e üç derece birden kazandırdılar.

BAŞKAN SEZER’DEN BAŞARILI SPORCULARA TEBRIK

Sporcuların başarılarından övgü ile bahseden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “İlçemizi başarıyla temsil eden sporcularımızı can-ı gönülden tebrik ediyor, yetişmelerinde emeği geçen ailelerine, hocalarına, dernek başkanlarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.