BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Emine Altuntaş kendi ofisini açtı

Emlak sektöründe uzun bir zamandır hizmet veren, kendi alanında markalaşma adına her geçen gün daha da ileriye giden Emine Altuntaş, kendisine ait Altuntaş Gayrimenkul Hizmetleri isimli ofisini açtı.  

20 Mart 2022 04:07
Emine Altuntaş kendi ofisini açtı

Körfez’in en hareketli mahallelerinden biri konumunda bulunan Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Yarımcapark İş Merkezi içinde, ofisini eşi Bekir Altuntaş ile birlikte açan Emine Altuntaş, güvenin adresi olacağını söyledi. 

Emlak işinin her şeyden önce güven meselesi olduğunu vurgulayan Emine Altuntaş, “ Bizde en önemli hizmet anlayışı güven ve müşteri memnuniyetidir. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için var gücümüzle çalıştık; çalışacağız da. Bizim en büyük referansımız, müşterilerimizdir. Biz hiçbir müşterimizi ‘tek bir anlık’ düşünmüyoruz; biz müşterimizi daima kazanmak, referans olmasını istiyoruz. Güven; bizde en öncelikli hizmet anlayışımızın temelini oluşturmaktadır.” dedi.
    
Uzun yıllardır emlak hizmetinde vazife aldığını belirten Emine Altuntaş; ‘ Ev almak isteyenler; gayrimenkul üzerine yatırım yapmak isteyenler, evini, iş yerini kiraya vermek isteyenler; bizimle görüşmeden karar vermesinler. Ev, arsa, iş yeri ve çeşitli gayrimenkul hizmetlerinin kiralanması, satışı bizim işimizdir. Bu konuda ihtiyacı olanlar; bizleri her daim arayabilirler; görüşebilirler; değerinde gayrimenkulünün satışı ve kiralanması gerçekleştirilir. Biz, ev satışından sonra, kiralama işinden sonra da müşterilerimize danışmanlık hizmeti veriyoruz.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.