BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Aşık Veysel unutulmaz türküleriyle Gölcük’te anılacak

Gölcük Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenecek konserde; Türk Halk Ozanı Âşık Veysel Şatıroğlu, vefatının 49.  yıldönümünde türkülerle anılacak. 

19 Mart 2022 01:45
Aşık Veysel unutulmaz türküleriyle Gölcük’te anılacak

Gölcük Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Kocaeli Anadolu Türkülerini Yaşatma ve Tanıtma Derneği (Türkü-DER) iş birliğinde düzenlenecek konserde; Türk Halk Ozanı Âşık Veysel, vefatının 49. yılında kendi türküleri ile anılacak. Konserde, Veysel'in unutulmaz türküleri seslendirilecek.

VEYSEL’İN EN GÜZEL TÜRKÜLERİNİN SESLENDİRİLECEK

Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapsı’nda düzenlenecek Türkü-DER Halk Müziği Korosu Âşık Veysel’i Anma Konseri, 22 Mart Salı günü saat 20.00’de başlayacak. Âşık Veysel’in en güzel türkülerinin seslendirileceği konsere tüm Gölcük halkının davetli olduğu bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.