BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkanlar Aygün ve Merdan Bu Kez Sırrıpaşa’daydı

Gönül belediyeciliği ve gönül teşkilatçılığı anlayışının en güzel şekilde karşılık bulduğu Derince’de Başkanlar Aygün ve Merdan,  bu kez Sırrıpaşa Mahallesi’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu 

17 Mart 2022 17:47
Başkanlar Aygün ve Merdan Bu Kez Sırrıpaşa’daydı

Gönül Belediyeciliği ve Gönül Teşkilatçılığı

İlçe halkına söz verdiği projeleri bir bir hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gönül belediyeciliği anlayışı içerisinde vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek, istişarede bulunuyor. Ziyaretlere büyük önem veren Başkan Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte ilçe genelinde sivil toplum kuruluşları, esnaflar, eğitim kurumları ve hane ziyaretleri olmak üzere kentin dinamikleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkanlar Aygün ve Merdan bu kez Sırrıpaşa Mahallesi’nde çeşitli temaslarda bulunarak, gönül belediyeciliği ve gönül teşkilatçılığının en güzel örneklerini sunmaya devam etti.

‘Muhtarlarımız Bizim Çözüm Ortağımız’

Başkanlar Aygün ve Merdan’a bu ziyaretlerinde Derince Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Morgül, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, ilçe yöneticileri, mahalle yönetimleri ve teşkilat mensupları da eşlik etti. Temaslar kapsamında ilk olarak Sırrıpaşa Mahallesi Muhtarı Hülya Yıldırım’ı ziyaret eden Başkan Aygün, “Hepimizin ortak gayesi ilçemize hizmet etmek. Bu noktada halkımızın adeta gözü kulağı olan muhtarlarımız, bizim de en önemli çözüm ortağımız” dedi. Muhtar Yıldırım da ziyaretleri dolayısıyla Başkan Aygün ve konuklarına teşekkür etti.

‘Eğitim Kurumlarımız Önceliğimizdir’

Başkanlar Aygün ve Merdan, Sırrıpaşa Mahallesi’ndeki programlar kapsamında Pakmaya Huriye Pak İlkokulu Müdürü Okan Gökçe, öğretmenler ve okul aile birliği yöneticileri ile bir araya gelerek istişarede bulundu. Sırrıpaşa’da Türkan Eczanesi, Nisam Market ve Derince Arçelik Servisi’ni ziyaret eden Başkan Aygün,  esnaflara 'Hayırlı olsun' diyerek, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Esnaf ziyaretlerinin ardından mahalle sakinlerinden İsa Kocakoç'u hanesinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Aygün ve beraberindeki heyet son olarak yapımı tamamlanan ve yakın zamanda hizmete sunulacak olan Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.