BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez’de dizi film çekilecek

Kocaeli’nin yetiştirmiş olduğu önemli değerlerden olan ve bu güne kadar yaptığı başarılı filmlerle adından söz ettiren Vedat İnce yeni bir projeye daha imza atıyor.  

15 Mart 2022 11:00
Körfez’de dizi film çekilecek

Vedat İnce, doğup büyüdüğü Körfez’de, ‘Roller Değişirse’ diye yeni bir dizi çekimleri için, çalışmalara başladı. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Vadat İnce’nin yapacağı dizinin hikaye ve senaryosunu ise Leyla Torcu Kırpınar gerçekleştiriyor. Hayat ve karakterlere bir başka açıdan bakan senarist, dizinin çok büyük ilgi göreceğinden emin olduğunu söyledi.

OYUNCU SEÇİMLERİ KÖRFEZ’DEN OLACAK

Bu güne kadar birçok önemli yapıma imza atan Vedat İnce, Körfez’e ahde vefasını yerine getirmek için Körfez’de çekeceği dizinin oyuncularını da Körfezlilerden seçecek. Bununla ilgili duyuruları daha sonra yapacağı bildirilen Vedat İnce, alt yapı çalışmaları ve dizininin çekileceği yerleri tespit etmeye başladı. Dizi için seçimlere yakın bir zamanda başlanacağını belirten İnce, ‘Bu dizi, kendini göstermek ve yeteneğinin ortaya çıkmasını isteyenler için büyük bir fırsat olacaktır. Başrol ve yardımcı oyuncularda bu seçmelerde belli olacak. Kocaeli genelinden herkes bu seçmelere katılabilir’ dedi.

EXXEN ve NETFİX’TE YER ALACAK

Çekilecek dizinin önemli  dijital yayıp platformu Exxen ve netfix gibi önemli kanallarda yer alacağını belirten İnce, ‘Şimdiden Körfez’imize ve Kocaelimize hayırlı olsun’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.