BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün’den Adıyamanlılar Derneği’ne ziyaret

Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, istişarede bulunmaya önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Kocaeli Adıyamanlılar Derneği’ne konuk oldu 

12 Mart 2022 07:40
Başkan Aygün’den Adıyamanlılar Derneği’ne ziyaret

STK Buluşmaları Devam Ediyor

Kentin dinamikleri ile bir araya gelerek istişarelerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine önem veriyor. Sık sık dernek temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Aygün, bu kez Kocaeli Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek burada dernek başkanı Sinan Yılmaz ve dernek üyelerinin konuğu oldu. Dernek binasında gerçekleşen buluşmada Başkan Aygün’ün yanı sıra AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve teşkilat yöneticileri yer aldı. 

Başkan Aygün’e Teşekkür

Kocaeli Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde gerçekleşen buluşmada kent genelinde gerçekleşen çalışmalara da vurgu yapılırken, Başkan Aygün, STK ziyaretlerinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti. Başkan Aygün yaptığı konuşmada, “STK'larımızı ziyaret ederek, istişarede bulunmaya kıymetli hemşehrilerimizin görüş ve önerilerini almaya, devam ediyoruz. Bu akşam konuk olduğumuz Kocaeli Adıyamanlılar Derneği Başkanımız Sinan Yılmaz ve tüm dernek üyelerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi. Yılmaz da Başkan Aygün’e ilçeye kazandırdığı projeler ve gerçekleştirdiği ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.