BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gönüllerin ablası çocukları kitapsız bırakmıyor

Bu güne kadar Doğu ve Güneydoğu Anadolu İllerinde yer alan milli eğitime bağlı okullardaki kütüphanelere kitap desteğinde bulunan; ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına giysi-kırtasiye yardımında bulunan Emine Kavakçı, Dilovası’nda açılan kitap fuarında kitap toplama standı kurarak, ücra okulların kütüphanelerine kitap topladı.  

12 Mart 2022 18:21
Gönüllerin ablası çocukları kitapsız bırakmıyor

Bu güne kadar Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine giderek kütüphane açılışı gerçekleştiren illerdeki öğrencilere yardım eden Emine Kavakçı, şimdi de Urfa’da ki bir okul için kitap toplamaya devam ediyor. 

Çevresinde ki insanlar tarafından ‘Gönüllerin Ablası’ olarak bilinen, hayırsever kişiliği ile tanınan, gece-gündüz demeden gönüllere dokunmak için koşuşturan Emine Kavakçı, ‘ İyilik yap izi kalsın. İyilikten dünyaya zarar gelmez. Herkes imkanları dahilinde bir iyilik yapma imkanına sahiptir. İyilikler çoğaldıkça, kötülükler yok olur. Birlik ve beraberlik içinde şu kısa dünyada iyilik için koşturmak; insan olmanın özelliği olsa gerek. Gönüllere dokunulacak çok sayıda güzel çocuklar bizleri bekliyor. Kısa dünyada; kalıcı işler yapmayanlar; ne yaparlarsa yapsınlar iyilik yapmadıkları için bir şey yapmamış sayılırlar.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.