BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Söğüt ve Kaymakam Bilgin’den market denetimi

Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, zabıta ekipleri ile birlikte ilçedeki marketlerde fahiş fiyat artışı ve stokçulukla mücadele kapsamında denetimlerde bulundu 

09 Mart 2022 00:37
Başkan Söğüt ve Kaymakam Bilgin’den market denetimi

Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, zabıta ekipleri ile birlikte ilçedeki marketlerde denetimlerde bulundu. Başkan Söğüt ve Kaumakam Bilgin, ilçe genelindeki belirli noktalardaki marketlere girerek reyonlarda kontrolerde bulunurken, zabıta ekipleri de reyon ve kasalardaki fiyatlarla ilgili olarak karşılaştırmalarda bulundu.

HEMEN BİZE ULAŞSINLAR

Başkan Şener Söğüt, “Halkımızın sağlığı, huzuru ve güvenliği için denetimlerimizi hassasiyet içerisinde aralıksız sürdürüyoruz. Özellikle fahiş fiyat artışı konusunda ekiplerimiz sürekli olarak denetimleri gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımız da böyle bir durumla karşılaştıklarında 500 00 50 Çağrı Merkezimizi hemen arayarak bizlere şikayetlerini iletebilirler” dedi.

GEREKLİ DENETİM YAPILIYOR

Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin de stokçuluktan fahiş fiyata kadar doğrudan vatandaşa zarar veren, haksız kazanç anlamına gelen durumlara karşı devletin kararlılıkla tüm mekanizmaları ile gerekli denetimleri sağladığını belirtti. Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri de ilçe genelindeki tüm marketlerde gerekli denetimleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.