BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Şayir’den 8 Mart Kadınlar Günü mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 

07 Mart 2022 19:55
Başkan Şayir’den 8 Mart Kadınlar Günü mesajı

Başkan Şayir mesajında; “Bir toplumun uygarlık yolunda gösterdiği gelişme, kadına ayırdığı yer, ona duyduğu saygı, verilen hak ve sorumluluklarla ölçülür. Toplumsal yapımızın ve aile bütünlüğümüzün sağlanmasında, başarılı ve mutlu nesillerin yetiştirilmesinde şüphesiz ki en önemli pay kadınlara aittir.

KADINLARIMIZ BAŞ TACIDIR

Bağımsızlık mücadelesini kadınların desteğiyle kazanan ülkemizin, bugünü de, yarını da kadınlarımızın emek ve mücadelesiyle şekillenmektedir. Türk kadını, toplumumuzda eğitimden çalışma hayatına, bürokrasiden siyasete, spordan sanata kadar her alanda önemli bir rol üstlenmiştir. Bizler kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden,

KADINA ŞİDDET SON BULMALIDIR

Kadınlarımız her alanda çok önemli sorumluluklar üstlenmektedirler. Ancak son yıllarda kadına yönelik şiddetteki dikkat çeken artış toplumun her kesimini rahatsız etmektedir. Bizleri dünyaya getiren, büyüten, bizlere kişilik ve şahsiyet kazandıran kadınlara yönelik bu tutumun son bulmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart “Dünya Kadınlar Günü”nü kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam dilerim” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.