BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet: Miraç Kandili huzur ve rahmet getirsin

Vatandaşların ve İslam aleminin Miraç Kandili kutlayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “İslam alemine birlik, sağlık ve huzur diliyorum” dedi 

26 Şubat 2022 05:55
Hürriyet: Miraç Kandili huzur ve rahmet getirsin

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, içerisinde büyük hikmetler barındıran Miraç Kandili nedeniyle mesaj yayınladı. Başkan Hürriyet mesajında, “Peygamber efendimizin huzura yükseldiği geceyi ifade eden Miraç Kandili’nin tüm İslam alemine hayırlar, dünyaya barış getirmesini diliyorum. İbadetle geçirilmesi gereken bu mübarek gecenin müjdelerine nail, dualarına ortak olmanızı diliyorum. Miraç Kandili’nin bütün insanlığa birlik, beraberlik, rahmet, barış, sağlık ve huzur getirmesini diler, değerli İzmitlilerin ve İslam aleminin kandilini kutlarım” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.